Wat anderen over mij zeggen

In het kader van de teamontwikkeling heeft Ton heeft voor alle medewerkers van de afdeling Wonen een DISC profiel opgesteld. In de aanloop daarnaartoe heeft hij middels een aftrap-bijeenkomst de mensen meegenomen in de wereld van DISC (wat is het wel en wat is niet) en in een afsluitende bijeenkomst de resultaten gedeeld, inclusief de do’s & dont’s voor een effectievere samenwerking. Ik heb Ton leren kennen als iemand die in staat is om op verschillende niveaus het juiste gesprek te voeren en met humor weet te verbinden. Hij is toegankelijk en weet met scherpe vragen de vinger op de zere plek te leggen. Dank voor de eye-openers!

Karin Broekhuizen, Manager Wonen a.i. Wooninvest


Je hebt me uit mijn ‘loopgraafpositie’ gehaald en bewust gemaakt dat het veilig is om eruit te komen. Nu ik eruit ben kan ik weer genieten van mijn werk en meer voldoening krijgen uit wat ik doe. Je goede raad om een kleine negativiteit gelijk op te lossen en het niet laten uitgroeien tot iets groots neem ik ook ter harte. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik jou heb leren kennen en voor de fijne, nuttige en opbouwende gesprekken die ik met je heb gehad. Die hebben ertoe geleid dat ik weer innerlijke motivatie kan voelen. Blijf vooral dit werk doen, want volgens mij ben je geknipt voor dit vak! Het lijkt me geweldig als je me over en half jaartje nog eens opzoekt, dan hebben we elkaar vast veel te vertellen!

Anoniem, Coachee RDW


Ton is een fijne vent om mee samen te werken. Hij behield, als coach, een goede en integere balans tussen het belang van de organisatie en die van de individuele medewerker. Door te spiegelen en oprechte feedback, aan zowel medewerkers als leidinggevende, wist hij de mensen tot juiste keuzes te bewegen. De behaalde resultaten zijn, mede dankzij Ton, tot stand gekomen.

Irmgard van Himbergen, Teammanager Gemeente Tilburg

Opdrachtgevers

logo-rdw   logo-nza   cbs-logo-nl   logo-tilburg   de-dommel 
 logo-goLOGO-RVO-NL   Wooninvest afbeelding